Contacteaza-ne: 0722684125
Str.Iuliu Maniu, nr.18 - parter Ap.3
 

Servicii Boody Therapy

Acasa » Servicii Body Therapy » REFLEXOTERAPIE

REFLEXOTERAPIE

Postat: Duminica, 14 August 2017 , 16:45:19 PM | 2092 vizualizari

Reflexologia este o metoda chinezeasca de tratament, bazata pe activarea unor zone reflexogene din talpi, palme, urechi, coloana vertebrala, iris si limba, prin apasarea cu diferite intensitati in scopul eliminarii unor noduri observabile in punctele ce reprezinta anumite organe.

Datorita pozitiei noastre bipede, in circulatia sanguina se depun la extremitati oxalati de calciu, acizi de proteine, grasimi toxice, diversi precipitati si alti componenti chimici daunatori organismului. Apasarea si masarea acestor puncte corespunzatoare organelor bolnave va antrena reintegrarea acestor depuneri toxice in circuitul sanguin si eliminarea lor, precum si inlaturarea simptomelor si vindecarea bolilor.

Avantajele reflexoterapiei sunt multiple: se adreseaza tuturor categariilor de varsta, poate fi profilactica si pentru afectiuni cronice sau acute, este o terapie netoxica, care se poate face in paralel cu alte tratamente, actioneaza asupra unor boli nemanifestate.

NU se face reflexoterapie persoanelor cu afectiuni cardiace grave operate si neoperate,epilepsie,cancer,boli infectioase,sarcina,avc si operatii suferite intr.un interval mai rececent de 3-6 luni.

Fa-ti o programare

Trimite-ne un mesaj cu serviciul de care doresti sa beneficiez si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Alte Servicii

  • CADOUL PERFECT
    INVITATIE LA RELAXARE SI ...RASFAT este cardul pe care il puteti oferi cadou in diferite ocazii. [..]
  • MICRODERMOABRAZIUNEA
    -procedura de,, resuscitare faciala,, foarte eficienta in estomparea ridurilor fine,pori deschisi,ten seboreic,piele flasca. Pentru ingrijirea faciala aveti posibilitatea sa va rasfatai tenul cu un masaj profesional si o masca specif [..]
  • BRONZAREA ORGANICA
    va ofera posibilitatea de a obtine instant,o piele aramie. Pentru aceasta procedura trebuie sa va pregatiti pielea cu o exfoliere blanda sub dus,sa veniti la salon fara urme de crema,antiperspirant,machiaj si cu o imbracaminta lejera [..]